Handelsbetingelser:

Ved handel på vores hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på denne shop. Pernille Garn er en webshop og fysisk butik beliggende i Præstø.


Pernille Garn
Adelgade 70, 4733 Præstø.

Tlf.:51945317
info@pernillegarn.dk

CVR: 29250855


Salg

Alle priser er inkl. moms (25%) og i DKK.
Du kan betale med Dankort, VISA eller Mastercard. Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen sendes.


Forbehold

Der tages forbehold for tryk/tastefejl samt for udgåede og udsolgte varer, afvigelser fra det skrevne eller det viste billede. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.


Leveringstid

Vi vil bestræbe os på at sende din pakke samme dag, som du afgiver din ordre.

Skulle varen være udsolgt, kan der opstå ventetid og det beklager vi. Du vil blive kontaktet, hvis dette skulle være tilfældet. 

Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for returforsendelse, hvis din pakke ikke bliver afhentet eller modtagelse nægtes.


Reklamationsret og returnering

Der gives 14 dages returret, varen kan afleveres i butikken i Præstø eller sendes samme sted på købers ansvar.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen, skader, slitage, forkert vask og pleje af tekstiler.


Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:


Pernille Garn
Adelgade 70, 4720 Præstø
info@pernillegarn.dk


Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varer der ønskes returneret skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage og stand.

Pak derfor dine varer forsvarligt ind og send dem som pakke med PostNord eller GLS, hvis du ønsker sporing og forsikring af de returnerede varer. Husk at gemme din forsendelseskvittering, som dokumentation for at varerne er afsendt og overdraget til fragtfirmaet.

Vælger du at returnere dele af dit køb, bliver beløbet på varen refunderet, dog ikke fragten.

Hvis du fik fri fragt og efter returnering ikke længere opfylder betingelserne for fri fragt, modregnes fragten i det beløb, der tilbagebetales.

Ved uafhentede pakker eller pakker, hvor modtagelse er nægtet, fratrækkes returneringsomkostninger i det beløb, der tilbagebetales.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostningerne skal du selv afholde. Ved returnering bærer du selv risikoen for varerne i pakken indtil Pernille Garn har modtaget den.